ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εμπόριο Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Ελαστικών

ΧΟΝΔΡΙΚΟ KAI ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ:

1. ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
2. ΦΟΡΤΗΓΑ
3. ΤΡΑΚΤΕΡ
4. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
5. ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Δείτε ΤΩΡΑ τα Προϊόντα μας >>

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του tasoselastika.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωση σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρετησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προιόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το καταστημά του.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προιόν περιλαμβάνεται το εκάστοτε Φ.Π.Α. Το κατάστημα gerofin.com επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προιόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Εχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικαταστασή τους α) σε όλες τις περιπτώσεις που με υπαιτιότητα του gerofin.com σας παραδόθηκαν προιόντα διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, β) στην περίπτωση που υπάρχει ελλατωματικό προιόν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει α) πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας πατώντας στο κουμπί διαγραφή, β) μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας καλώντας στο 2410-287200 και ζητώντας την ακυρωσή της.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η αποστολή εντός νομού Λαρίσης είναι δωρεάν και γίνεται το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί σας. Εκτός Αττικής γίνεται με μεταφορικές εταιρείες με την αντίστοιχη χρέωση. Η ελάχιστη χρέωση είναι 2 ευρώ ανά τεμάχιο και διαμορφώνεται ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη. Ακριβές κόστος μεταφορικών μπορείτε να έχετε όταν στο καλάθι αγορών δώσετε την διεύθυνση αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα κυμαίνεται από 2-4 ημέρες, ενώ στα νησιά από 4-6 ημέρες. Για οποιαδήποτε απορία συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης ή καλέστε μας στο 2410-287200 καθημερινά από τις 8.00 το πρωί εώς τις 19.00 το απόγευμα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Στην περίπτωση που γίνει παραλαβή των εμπορευμάτων από το καταστημά μας δεν θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Επίσης χρέωση μεταφορικών δεν γίνεται για τα εμπορεύματα που παραδίδονται εντός νομού Λαρίσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση η χρέωση θα γίνεται βάσει γεωγραφικής ζώνης και η ελάχιστη χρέωση ανά τεμάχιο ανέρχεται στα 2 ευρώ. Στα ελαστικά που θα γίνει παραλαβή από εσας μπορεί να γίνει και δωρεάν τοποθέτηση. Για την τοποθέτηση των αναρτήσεων υπάρχει χρέωση 90 ευρώ. Οι τιμές των ελαστικών μοτό δεν περιλαμβάνουν αεροθαλάμους, ειδικές βαλβίδες και ζυγοστάθμιση τα οποία θα χρεώνονται ανάλογα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Το καταστημά μας συνεργάζεται με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες που εγγυούνται γρήγορες και ασφαλείς παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Για την Ηπειρωτική Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 ημέρες ενώ για τα νησιά 3-6 ημέρες (σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών). Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί γρηγορότερη παράδοση μέσω ταχυμεταφορών (courier) το κόστος επιβαρύνει τον ίδιο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημα gerofin.com και για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα χρειαστεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κα). Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται αποκλειστικά για την διασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας το καταστημά μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας σας. Το gerofin.com με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Για τις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών η εταιρία μας συνεργάζεται με την Alpha Bank ώστε η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών να υλοποιείται αποκλειστικά και μόνο από το σύστημα της Alpha Bank -Alpha e-Commerce που αφορά τις εισπράξεις από ηλεκτρονικό εμπόριο. Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών , η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Alpha Bank που παρέχουμε είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των Διεθνών Οργανισμών Καρτών (Verified by Visa, Mastercard Secure card)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η εταιρεία μας δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας gerofin.com. Επιφυλασόμαστε για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έχουν προκύψει ακούσια ή έχουν διαφύγει της προσοχής μας ή λόγω ανωτέρας βίας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας (εικόνες, γραφικά, σχέδια, κείμενα) προστατεύεται από τη νομοθεσία και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας. Απαγορεύται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, εκμετάλευση, αλλοίωση, τροποποίηση, μεταφορά, διανομή του συνόλου ή μέρος του περιεχομένου.